![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty Zpět na polévky |
![]() |
![]()
1 uzené tofu objemově stejné množství gigantu (brukev) 5 menších cibulí 1/2 valašského salámu 150 g tvrdého sýra (může být plátkový)
zázvorová šťáva Těstíčko: 1 hrnku vody 1 hrnek hrašky, sůl Pracovní postup: Nakrájíme si přibližně stejně velké a tenké plátky tofu, sýru, gigantu, cibule a salámu. Střídavě napichujeme jednotlivé plátky na dřevěná párátka. Přichystané špízy pokapeme (nebo postříkáme rozprašovačem) sojovou omáčkou a zázvorovou šťávou. Obalujeme v řídkém těstíčku z hrašky a smažíme na oleji z obou stran dozlatova. Podáváme s bramborovým salátem a zeleninovou přílohou. Dobrou chuť. ![]() ![]()
| ![]() | ![]() |